Selamat Datang ke Laman Portal
PEJABAT TIMBALAN NAIB CANSELOR (PENYELIDIKAN & INOVASI)
Sabtu - 13 Februari 2016
  • Tahniah kepada penerima anugerah dalam Majlis Gemilang Putra 2015
    Pejabat Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan & Inovasi) merakamkan setinggi-tinggi tahniah kepada penerima anugerah dalam Majlis Gemilang Putra 2015
  • Rangking Empat Universiti Awam Meningkat

Rangking empat universiti awam meningkat. Senarai penarafan bukti lima universiti penyelidikan sedia pendidikan berkualiti.

• Kepakaran UPMIOD
    Mencari inovasi terkini bagi perniagaan anda?
    - Lebih daripada 1600 teknologi tersedia.
    - www.upmiod.my
  • PUTRA GLOBAL 200
    Kami membuat sasaran penting untuk mencapai kedudukan 200 universiti terbaik dunia berdasarkan penilaian QS World University Ranking pada tahun 2020. Putra Global 200 bukan suatu angan-angan biasa, tetapi ia adalah impian yang berdasarkan usaha strategik, semangat daya saing yang tinggi dan kerjasama yang kolektif.
  • UPM 100 UNIVERSITI TERBAIK DUNIA

UPM telah diumumkan antara 100 universiti terbaik dunia bagi penarafan Higher Education BRICS & Emerging Economies 2014 dengan kedudukan ke-95.

lawati kami

acara papar semua

terkini

berita semasa